Onderwijs en jeugd

Onderwijs is investeren in de toekomst. Dat doe je gewoon! Ook als andere projecten hierdoor even moeten worden uitges teld.

Een permanente uitbreiding van de capaciteit is aan de orde als het om een structureel tekort gaat. Tijdelijke tekorten kunnen worden opgevangen door containerklassen. Een goede inschatting van het probleem is hier belangrijk.

De kinderopvang in Nieuwrode een nieuwe locatie geven, zorgt voor uitbreidingsmogelijkheden in de dorpsschool. Ook in Kortrijk-Dutsel zijn er mogelijkheden door de integratie van de pastorij in de activiteiten van de school. Ook hier weer hetzelfde principe. Dure infrastructuur moet intensief gebruikt worden.

Een uitbreiding in Holsbeek is niet zo eenvoudig. Hier zullen we netoverschrijdend naar een oplossing moeten zoeken. Gelukkig is er rond de Sportschuur nog wat open ruimte. 

Nieuws over dit onderwerp

N-VA Holsbeek zet in op jongeren

N-VA Holsbeek zet in op jongeren Één van de speerpunten uit het programma van N-VA Holsbeek voor de gemeenteraadsverkiezingen is het inzetten op een leeftijdsvriendelijke gemeente. De partij wenst in …