Ortwin Reymen

SECRETARIS

Ik woon sinds 1996 samen met mijn vrouw Paula op de Chartreuzenberg in Holsbeek. Wij hebben twee kinderen en zeven kleinkinderen, die we graag bijstaan met raad en daad. Daarbij komt onze opleidingen als licentiaten wiskunde goed van pas. Als actuaris en ere-accountant houd ik mij op de hoogte van de recente economische en fiscale ontwikkelingen in de maatschappij.

Vanaf het begin van mijn beroepsleven tot nu als gepensioneerde, heb ik mij actief ingezet voor de blinden en de visueel gehandicapten.

Mijn N-VA engagement vindt zijn oorsprong in mijn studententijd aan de KU Leuven. Betrokken in de strijd voor een volwaardig en onafhankelijk Vlaams Hoger Onderwijs, heb ik het “nil volentibus arduum” van onze voorzitter Bart De Wever van dichtbij meegemaakt.

Als nestor in het N-VA bestuur wil ik mij specifiek inzetten voor de senioren uit de vier deelgemeenten en mee ijveren voor een adequaat seniorenbeleid: de strijd tegen vereenzaming, het stimuleren van activiteit, creëren van ontplooiingsmogelijkheden, participeren aan het digitaal tijdperk waarin we leven, aangepast openbaar vervoer en zorgondersteuning  waar nodig.

Zoals Joke het prachtig verwoord heeft DURF ik als zeventiger mee te  DENKEN en wil ik ook mee DOEN om deze ploeg mee te sturen naar een Veilig, Vlaams  en Verantwoord Holsbeek.