Kate Mys

Bestuurslid

Sinds 2017 woon ik met Johan en de poes Missy in Holsbeek, daarvoor hebben wij 4 jaar in Kessel-Lo gewoond.

Oorspronkelijk ben ik afkomstig van Geraardsbergen, de parel van de Vlaamse Ardennen, gekend voor zijn Mattentaarten en de Muur.

In het dagelijkse leven ben ik financieel directeur bij Dijledal, een sociale huisvestigingsmaatschappij in Leuven.  Het financiële plaatje is altijd de rode draad geweest doorheen mijn 22-jarige werkervaring.

Ik richtte in 2015 KATABOUM op. Hiermee ondersteun ik bedrijven en/of mensen op het gebied van public relations en in het opzetten van een marketingconcept.

In mijn vrije tijd ben ik een netwerker. Ik kom graag onder de mensen en luister graag naar hun interesses en hun visie op het leven: hoe ze in de maatschappij staan, welke problemen ze tegenkomen  en welke uitdagingen ze aangaan zowel op professioneel vlak als op privévlak. Een goede communicatie is op alle vlakken heel belangrijk.

Daarom wil ik mij als bestuurslid van N-VA Holsbeek vooral inzetten op het sociale aspect; luisteren naar de noden en bezorgdheden van bewoners en mee zoeken naar oplossingen.

N-VA Holsbeek moet één grote familie worden!

“A Goal should Scare you a Little and Excite you A LOT” – Joe Vitale