N-VA Holsbeek trekt met Jo Vanmechelen en Sabine Wyns naar kiezer

Op 24 oktober 2017, over deze onderwerpen: Openbaarheid van Bestuur, Verkiezingen

N-VA  Holsbeek  trekt met Jo Vanmechelen en Sabine Wyns naar kiezer

Het partijbestuur van N-VA Holsbeek schuift unaniem Jo Vanmechelen en Sabine Wyns naar voor als lijsttrekkers-duo voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. “We zijn klaar om deel te nemen aan het beleid.”

 

Jo Vanmechelen : “Het is hoog tijd voor verandering in Holsbeek. Ik wil me met de N-VA-ploeg volledig inzetten om samen een verbeterd alternatief en nieuwe projecten uit te werken. “

Jo’s sociale ingesteldheid, zijn openheid en diplomatiek optreden zijn hem eigen. De nieuwe lijsttrekker wil vanzelfsprekend constructief samenwerken met verenigingen, andere politieke partijen, overheden en buurgemeenten.

Sabine Wyns: “We hebben de laatste jaren heel wat kennis opgedaan in de gemeente- en OCMW-raden. Wat nog beter kan zullen we vertalen in ons kiesprogramma van 2018. “Belangrijk vinden wij in ieder geval dat Holsbeek een unieke fusiegemeente is, met vier evenwaardige woonkernen. Onze afdeling is klaar om deel te nemen aan het beleid en wij rekenen hierbij op de steun van de Holsbekenaar.”

De ploeg van N-VA Holsbeek zal de komende maanden heel wat inwoners bezoeken en aanwezig zijn op tal van activiteiten georganiseerd door het  verenigingsleven in onze gemeente ” Het is de kiezer naar wie we luisteren en die uiteindelijk beslist wie burgemeester wordt van Holsbeek en wat zijn of haar beleid wordt”, zegt het lijsttrekkersduo.

Jo en Sabine zullen een hechte ploeg rond zich scharen. Gevoed door ideeën die wij dagelijks vernemen van de burger, werkt onze ploeg met een stevige dosis werklust verder aan ons verkiezingsprogramma. We gaan dan ook naar de verkiezingen met een lijst en een programma die een weerspiegeling vormen van de Holsbeekse gemeenschap .

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is